Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Lasse L

I år kommer Sverige till start i dessa två mästerskap med inte mindre än sju topprankade elitåkare där samtliga har långa landslagskarriärer och tidigare EM erfarenheter med sig i bagaget!
 
I veckan har det hållits vattenskidläger för tjejerna i ungdomslandslagen. Linköping bjöd på mestadels sol och fina förhållanden på vattnet.
 
Välkomna till Svenska Mästerskapen i Wakeboard den 29-30 juli
 
Under den gångna helgen har både Elliot Westlund och Tuva-Lisa Ronnerfors briljerat och satt nya svenska rekord, Elliot i hopp i USA och Tuva-Lisa i slalom i Norge!
 
Alice Andersson, bilden, har utsetts samt accepterat tjänsten som ny Generalsekreterare i Svenska Vattenskid- & Wakeboardförbundet.
 
Landslaget till Nordiska Mästerskapet i Norge utgörs av åkare från inte mindre än fyra olika klasser och består sammanlagt av 16 elitatleter och 3 förbundskaptener.
 
Under nationaldagshelgen har 35+ landslaget i vattenskidor samlats och avverkat säsongens första teknikträningsläger på vatten. Tyvärr saknas några av åkarna på bilden.
 
Sveriges vattenskidlandslag till IWWF 2022 E&A 35+ Water Ski Championships i Ioannina, Grekland den 20 – 24 juli är uttaget och består av tio av våra främsta toppåkare!
 
Caroline ”Carro” Djupsjö (bilden) förankrade i går ytterligare sin position som en av värdens absolut främsta wakeboardatleter genom att placera sig på en stark fjärde plats vid US Masters på Robin Lake, Ga. USA!
 
SVWF har ingått ett samarbete med Brainsafe för att minska effekterna av hjärnskakning. Genom samarbetet med Brainsafe kommer rehabiliteringsstödet till individen att bli bättre och förbundets kunskap kring hjärnskakning att öka.
 
SM-veckan är ett av Sveriges största, årligen återkommande, idrottsevenemang som nu till sommaren går av stapeln i Linköping 28 juni – 3 juli. Detta med Wakeboard bakom kabel på programmet!
 
Igår inledde Jakob Bogne tävlingssäsongen 2022 på ett föredömligt vis då han placerade sig på 4:e plats i proffstävlingen, Swiss Pro Slalom i Clermont, Florida, USA!
 
SVWF kriterier för kvalificering till landslagsuppdrag och deltagande på internationella mästerskap inom disciplinen vattenskidor 2022 är nu tillgängliga.
 
Vi tog emot det mycket sorgliga beskedet att Bertil somnat in efter en lång tids sjukdom, han blev 72 år. I första hand går våra tankar till hans familj, sambon Margitta och sonen Niklas med familj.
 

Medel att söka 2022!

(2022-04-08 15:30)
Såsom bland annat informerades under klubbkonferensen i Älvsjö finns det 2022 många spännande projekt och utvecklingsmöjligheter att söka medel för!
 

Bosse

Besu

_MG_6355

Peo

Lindvalls

Happy Homes

Håkan

ICA

Jonas

LBC

Marina

Morgan

Markaryds Sparbank

TG

_MG_5884

_MG_5890

_MG_5886

_MG_5903

_MG_5901

_MG_6207

Postadress:
VSK Svanen - Vattenskidor och Wakeboard
Kvarnaholmsvägen 7
28734 Strömsnäsbruk

Besöksadress:
Klintbadet, Kvarnaholmsvägen 7
28734 Strömsnäsbruk

Kontakt:
Tel: 0767788429
E-post: maria.kristiansson@s...

Se all info